Hi, ik ben Fien 

Wie ben ik?


Mijn naam is Fien Vandeweghe en ik ben 28 jaar. Ik ben gepassioneerd door mijn job.


Kinderen en volwassenen iets bijleren, ondersteunen en begeleiden in het zoeken naar hun talenten, geven mij een goed gevoel. Ze toveren steeds een glimlach op mijn gezicht en geven mij enorm veel voldoening. Elke sessie met een kind/jongere/volwassene brengt me weer iets nieuws bij, elke dag opnieuw. 

Wat doe ik?


Ik ben sinds enkele jaren afgestudeerd als ergotherapeute aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Daarnaast heeft mijn voorliefde voor taal, communicatie en werken met kinderen en volwassenen ervoor gezorgd dat ik ook als logopediste ben afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Ik opende in 2019 mijn eigen praktijk te Rumbeke. 

Hola, ik ben Demi 

Wie ben ik?


Mijn naam is Demi Grymonprez en ik ben 24 jaar. 


Naast mijn liefde voor de Spaanse taal, dieren, piano, hiking, koken en reizen heb ik een groot hart voor kinderen. Dit blijkt uit jaren babysitten, de opleiding kleuteronderwijs en het leidster zijn in de Chiro. Ik bewonder kinderen hun optimisme en wonderlijke fantasie├źn en ik ga hier maar al te graag in mee. 

Wat doe ik?


In 2020 studeerde ik af als logopediste aan de Hogeschool Vives te Brugge. Na het afstuderen ging ik meteen aan de slag in verschillende zelfstandige praktijken, in ziekenhuizen en in een WZC. Zo kreeg ik de kans om veel ervaring op te doen. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van Alpha Logo, ben benieuwd om jullie te leren kennen en kijk er naar uit om jullie verder op weg te helpen.


Hasta Pronto!